Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in
/data03/virt57036/domeenid/www.metsakohvik.ee/htdocs/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line
21
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Eemalda toorelt ahvenamarjalt näppudega nokkides või vispliga segades kiled.
2. Prae peeneks hakitud sibulad pannil võis keskmisel kuumusel parajalt klaasjaks, selleks kulub 5–7 minutit. Vala hulka ahvenamari ja prae aeg-ajalt segades läbi. Kui marjamass ei ole enam läbipaistev, vaid valkjas,lisa hapukoor ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Rösti leib kergelt krõbedaks ja määri segu leivale. Kaunista maitserohelise või muu meelepärasega.
300 g |
Ahvenamari |
|
3 tk |
Sibul |
|
|
Praadimiseks õli |
|
|
Sool |
|
|
Must pipar |
|
100 g |
Hapukoor |
Allikas: Oma Maitse
Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: üle 60 min
10 tk
1. Lõika saia- ja leivaviiludel ära servad.
2. Täidise jaoks haki sink ja paprika. Sega kodujuustu, toorjuustu, vahustatud vahukoore, hakitud küüslauguküüne, sinepi ja peterselliga.
3. Lao serveerimisalusele esmalt kiht leivaviile. Pintselda pealt kanapuljongist ja sidrunimahlast segatud immutusvedelikuga. Määri peale kolmandik täidisest. Kata saiaviiludega. Tee nii neli kihti, pealmine kiht jääb ilma täidiseta.
4. Kata tort toidukilega ja aseta peale raskus. Tõsta järgmise päevani külmikusse.
5. Katte jaoks sega toorjuust ja hapukoor. Määri segu tordi peale ja külgedele. Aseta jääsalatiribad tordi alumise serva peale. Keera poolitatud singiviilud torbikuteks ja aseta tordi keskele. Poolita kirsstomatid ja paiguta tordile. Kaunista murulauguga.
1 pk |
Õhukeseks viilutatud rukkileib |
|
1 pk |
Röstsai |
|
TÄIDIS |
100 g |
Kalkunisink |
|
1 tk |
Punane paprika |
|
250 g |
Kodujuust |
|
100 g |
Paprikamaitseline toorjuust |
|
2 dl |
Rõõsk koor 35% |
|
1 tk |
Küüslauguküüs |
|
1 tl |
Sinep |
|
1 dl |
Hakitud petersell |
|
IMMUTAMISEKS |
1 dl |
Kanapuljong |
|
1 spl |
Sidrunimahl |
|
KATE |
200 g |
Maitsestamata toorjuust |
|
100 g |
Hapukoor |
|
KAUNISTUS |
|
Jääsalatilehed |
|
100 g |
Viilutatud kalkunisink |
|
|
Kirsstomatid |
|
|
Murulauk |
Allikas: Oma Maitse
Autor: Angeelika Kang
Metsakohvik OÜ kondiitritooted
Tellimised palume esitada kaks päeva ette!
Tordid
|
kg
|
Trühvlitort
|
18.00
|
Kohupiimatort
|
18.00
|
Kohupiimatort puuviljade ja tarretisega
|
18.00
|
Kodujuustutort
|
17.00
|
Võikreemitort
|
18.00
|
Martsipanitort võikreemiga
|
20.00
|
Martsipanitort kohupiima ja kirssidega
|
21.00
|
Kohupiima-šokolaaditort
|
20.00
|
Sefiiritort
|
19.00
|
Marja-bezeetort
|
19.00
|
Kringlid
|
kg
|
Pärmitaigna kringel rosinatega ja puruga
|
12.00
|
Viinitaigna kringel kreemi-rosinate ja šokolaadivõõbaga
|
14.00
|
Pitsakringel
|
14.00
|
Pitsastritsel 350g
|
4.90
|
Viinitaignakringel õuna-karamellitäidisega
|
14.00
|
Viinitaigna-stritsel rosinate ja kreemiga 350g
|
4.90
|
Saiakesed
|
|
Martsipanikook 60g
|
1.20
|
Rummikook
|
0.80
|
Sefiirikorvike
|
1.30
|
Muffin toorjuustukreemiga
|
1.40
|
Kohupiimapallid kg
|
17.00
|
Kohupiimasarvekesed kg
|
14.00
|
Korvike kohupiimaga
|
1.50
|
Korvike puuviljadega
|
1.70
|
Sotšnik 75gr
|
0.80
|
Tallinna leivake 50g
|
0.80
|
Kohupiimatasku 50g
|
1.30
|
Mosaiikkook 80g
|
1.10
|
Viinitaignast saiakesed
|
tk
|
kg
|
Juustusaiake 55gr
|
0.95
|
17.27
|
Pitsasai 100gr
|
1.30
|
13.00
|
Viineripirukas 60gr
|
0.95
|
15.83
|
Kohupiimasaiake 60gr
|
0.95
|
15.83
|
Moositäpp 55gr
|
0.95
|
17.27
|
Kaneelisaiake 50gr
|
0.95
|
19.00
|
Kreemisaiake 50gr
|
0.95
|
19.00
|
Moonisaiake 50g
|
0.95
|
19.00
|
Purusaiake 55gr
|
0.95
|
19.00
|
Võlusaiake 60gr
|
0.95
|
17.27
|
Pähklikreemisaiake 60gr
|
0.95
|
17.27
|
Seemnesaiake 50gr
|
0.95
|
19.00
|
Küpsised
|
kg
|
Bezee
|
23.00
|
Juustuküpsis
|
11.50
|
Rosinaküpsis/valeri/
|
12.00
|
Kakaoküpsis
|
11.50
|
Pähkli-liivataignaküpsis
|
11.50
|
Kaneeli-liivataignaküpsis
|
11.00
|
Soolapulgad
|
11.00
|
Kevadlill
|
11.50
|
Küpsis Keeleke
|
11.50
|
Kookosepätsid
|
14.00
|
Pitsad
|
kg
|
Singipitsa
|
12.00
|
Hakklihapitsa
|
12.00
|
Köögiviljapitsa
|
10.00
|
Lõhepitsa
|
15.00
|
Koogid
|
kg
|
Porgandi-toorjuustukook
|
11.50
|
Õuna või rabarberi plaadikook
|
8.00
|
Kodujuustukook
|
10.50
|
Turbakook
|
10.70
|
Trühvlikook
|
10.00
|
Napoleoni kook
|
12.00
|
Linnupiimakook
|
11.00
|
Maasika-marjamaius
|
11.00
|
Porgandi-ananassikook
|
10.00
|
Rullbiskviit kohupiimaga
|
7.00
|
Kohupiimakook rosinatega
|
8.00
|
Keeksi-õunakook
|
9.00
|
Marja-bezeekook Britt
|
14.50
|
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Murra šokolaad tükkideks. Lisa või. Sulata need pliidil või veevannil aeg-ajalt segades. Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda.
2. Lisa ükshaaval segades munad. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks. Kalla tainas lahtikäivasse koogivormi.
3. Puista peale pekanipähkleid ning küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit.
4. Valmis kook on pealt küpsenud, aga seest veel pehme. Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda – kasvõi järgmise päevani. Serveeri jäätisega või maasikatoormoosiga.
300 g |
Tume šokolaad suurte pähklitega |
|
200 g |
Või |
|
200 g |
Suhkur |
|
4 tk |
Muna |
|
1 spl |
Nisujahu |
|
|
Soovi korral vanillsuhkrut |
|
|
Pekanipähklid |
Allikas: Oma Maitse
Autor: Viire Valdma
Tellimised palume esitada kaks päeva ette!
Kringlid
|
kg
|
Pärmitaigna kringel rosinatega ja puruga
|
12.00
|
Viinitaigna kringel kreemi-rosinate ja šokolaadivõõbaga
|
14.00
|
Pitsakringel
|
14.00
|
Pitsastritsel 350g
|
4.90
|
Viinitaigna kringel õuna-karamellitäidisega
|
14.00
|
Viinitaigna-stritsel rosinate ja kreemiga 350g
|
4.90
|